Jotta voisit päästä eroon sairastuneesta tai kuolleesta puusta, olisit yksinkertaisesti leikannut sen ja asettanut uuden paikalleen, eikö?

Väärä!

No, eräänlainen … Useimmiten, kyllä, puun leikkaaminen on yksinkertaisesti leikkaamalla se alas, mutta se voi olla monimutkainen liian erikoisesti, jos se on sairaana, mikä voi pahentaa asioita kasveille ja ihmisille, jotka ympäröivät sitä.

Varmista, että voit tehdä sen itse, varsinkin jos olet varustettu oikeilla työkaluilla, kuten moottorisahalla, lapiolla, kirveellä ja jopa kuorma-autolla tai kaivurilla, jotta voit puhdistaa sen kaiken – joten milloin tarvitset puukirurgiin? Ja onko se todella kannattavaa huolehtia puun ongelmista?

Puun leikkaaminen: kyllä, jopa yksinkertaisimmat tehtävät edellyttävät puukirurgin asiantuntemusta! Vaikka lähes jokainen voi tehdä sen, on parasta kysyä apua puukirurtajalta, jotta vältetään vahinko omaisuudelle, sähkölle ja viestintäjohdolle ja jopa omasta naapuristasi! Puuhirsi herkästi karsia umpeen puita tarkasti, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se kaatuu Mrs Bakersin taloon!
Vähennykset: puut tulevat kaikkiin muotoihin, väreihin ja kokoluokkiin, mutta voit yksinkertaisesti vetää puiden lehdet ja oksat, mikä ei ole oikea tapa vähentää puuta. Ottaa puu kirurgi työskentelemään niiden taikaa teidän puita voi antaa sinulle paljon rauhaa, tämä sallii sinun puut näyttävät kauniimpi, varsinkin jos olet järjestää puolueen puutarhassa milloin pian. Nyt leikkaaminen ei rajoitu pelkästään pieniin ja keskisuuriin puihin takapihallasi, myös puurakenteita opetetaan karsimaan suuria ja jopa jättimäisiä puita.
Suurten puiden harveneminen: suurista puista puhuvat, vaikka ne ovat henkeäsalpaavia ja kauniita, ja jos metsään ei ole, suuret puut voivat aiheuttaa vakavan uhan sinulle ja ympäristölle varsinkin kovissa sääolosuhteissa. Puurakenteet voivat auttaa sinua pienentämään suuria puita ja sallimaan sen elävän koko elämässään. Puukirurgit voivat myös lisätä joitain henkilökohtaisia ​​tunteita harvennettaessa suuria puita muuttamalla sen muotoa.
Kruunun harvennus, väheneminen ja muotoilu: nyt uskomme, että luonto tulee omaksumaan, ja sillä on kaikki oikeudet siihen, mutta on olemassa aikoja, jolloin ihmisen on puuttuttava asiaan. Puuturgeet voivat hoitaa puun kruunun harvennamalla, vähentämällä ja muotoilemalla sitä, mikä minimoi onnettomuudet ja maksimoi sen kyvyn tarjota sävyjä ja suojaa eläimille, jotka elävät sitä.
Paikan päällä kirjaaminen: puulla on monta käyttötarkoitusta ja sen elämä ei pääty, kun se on leikattu, monet ihmiset tarvitsevat polttopuuta pitämään heidät lämpimänä varsinkin talvella tai niille, jotka haluavat vain mennä retkeillään metsään. Monesti kertaa taiteilijat ja käsityöläiset tarvitsevat myös puita osia luomaan uusinta työtä; tuoleja monimutkaisiin veistoksiin. Tietenkin vain parhaita puita käytetään, puunhammaslääkärit huolehtivat sairastuneista puista paitsi poistaakseen myös sairauksien levittämisen myös muille puille.

Huolehdi, koska kaikki puukirurgit ovat lisensoituja ammattilaisia ​​ja tietä huolehtimaan puista kunnolla, itse asiassa ne tarjoavat laajan valikoiman palveluita, jotka voivat tuoda esiin parhaan puun, varsinkin jos hallitset puistoa.