Puuturgeet tekevät tämän turvallisen ja vaiheittaisen tavan mukaisesti asianmukaiset hakkuustekniikat maasi normien mukaisesti.

Mutta mikä on kaadettava ja miten se eroaa yksinkertaisesti puun leikkaamisesta?

Miten hyötyä siitä hyötyy?

Puunjalostus on puun ottamisen prosessi, se on myös yksi puunkorjuuoperaatioista. Työntekijöiden ja asiakkaiden kaikkien turvallisuuden vuoksi alueet on poistettu pudonnut ja ennen kaikkea kuolleet puut. Jotta hakkuut onnistuisivat, on tärkeää saada ammattilainen ja järjestäytynyt joukkue
Miten Tree Felling tehdään?

Puunhautaus alkaa sivusuunnassa alaspäin, tietty syvyys, jossa leikkaus muodostaa kiilan ja leikataan sitten yläreunaan, joka tavallisesti löytyy syksyn suunnan vastakkaisella puolella. Tämä menetelmä takaa, että puut ovat otetaan tarkasti. Puun hakkuu helpottuu moottorikäyttöisten moottorisahojen avulla, vaikka joskus jotkut yritykset käyttävät lapioita ja joskus kaatavat vavat ja lapiot käytetään tähän tarkoitukseen. Puut on kaadettu auttamaan säilyttämään niin paljon aluskasvua, ja se myös liikuttaa sitä. Älä huoli, yritykset, jotka tekevät puunkorjuuspalveluja, varustetaan tällaisilla työkaluilla, jotta heidän työnsä helpottaisi.
Mikä tekee puunkorjuusta onnistuneen?

Hakkuiden onnistumisen kannalta on olemassa erilaisia ​​menetelmiä, joita yritysten ja jopa asiakkaiden on noudatettava. Seuraavassa on joitain vaiheita, joiden avulla hakkuut ovat onnistuneet:

Suunnittele eteenpäin: valmistelu on avainasemassa puunkorjuussa riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni puu on. kysy itseltäsi, onko esteitä, olipa kyseessä iso vai pieni – kyllä, joka sisältää sähkölinjoja, teitä tai rakennuksia. Laita ylös varoitusmerkkejä tie, jota voit työskennellä, saattavat kokee ihmisten, ajoneuvojen ja jopa villieläinten häiriöt.
Tarkasta, mistä puu putoaa: Jos puukirurgi ei ole varma puun luonnollisesta pudotuksesta, he harkitsevat tarkasti puun tutkimista hakkuumäärän määrittämiseksi, mutta älä huoli, koska useimmat puukirurgit tutkivat puusi pari päivää ja jopa viikon. Mutta asiakkaiden on myös oltava tietoisia puun hakkuusta, jotta et pääse onnettomuuksiin.
Runkopinnan leikkaaminen: kruunata oksat ja oksat, puun kirurgi tietää ja on oikeat välineet oksojen kunnolliseen karsimiseen. Kirurgialaiset tietävät mitä tehdä ja mitä leikkaustekniikkaa he käyttävät varmistaakseen, että puut eivät haittaa ketään heidän polulleen.
Sairauksien tarkistaminen: yksi asia, joka asettaa puukirurgit erilleen, on se, että he voivat selvittää, onko kasveilla sairauksia, he voivat myös hoitaa heitä taudeissa ja jopa estää niiden levittämistä.

Joten älä epäröi lähestyä lähistöllä olevia puukarhaajasi puun hakkuista, varsinkin jos sinulla on puita, jotka voivat haitata tai jopa vahingoittaa naapureitasi ja ympäröivää aluetta, puunkatokkaus auttaa välttämään tällaisia ​​onnettomuuksia ja voi jopa auttaa kaunistaa paikkasi. auttaa puita vahvempana ja terveempänä.