Puukirurgit eivät ole vain rajoittuneet puistoihin ja metsiin, itse asiassa monet puukirurgit toimivat myös puutarhojen, kaupallisten rakennusten ja jopa koteihin.

Mitä muuta puukirurgi rooli yhteiskunnassa?

Säilytys: riippumatta puun tyyppisestä ja tasaisesta muodosta, myös ne on säilytettävä ja pidettävä huolta siitä, että ihmiset nauttivat ja käyttävät niitä täysimääräisesti. Terve puu voi tarjota suojaa ja jopa materiaaleja, joita voit käyttää rakentamaan kotiasi ja muita asioita. Puiden säilyttäminen voi myös auttaa ihmiskuntaa viljelemään niitä tulevaa käyttöä varten.
Puiden poistaminen: puukirurgit voivat auttaa sinua ja muita laitoksia päästä eroon ei-toivotuista puista, jotka voivat häiritä yhteys- ja viestintäjohdot, talot ja ihmiset, jotka asuvat niissä. Puuturgeet voivat estää onnettomuuksia erityisesti vahvoja tuulia vastaan, jotka voivat vaarantaa monien ihmisten hengen ja ominaisuuksien. Puutkirurgiat voivat myös auttaa ehkäisemään muiden puiden leviämisen aiheuttamia sairauksia poistamalla heidät siten, että terveet ja vahvemmat puut päätyvät paikalleen.
Hedge Removal: Kuten edellä mainittiin, puukirurgit eivät rajoitu pelkästään puihin, joista monet ovat maisemointiyrityksiä, joissa ne yhdistävät taitojaan ja tietämystään sopivalla tavalla leikkaamalla puita, mutta myös tietäen kasveja hoidettaessa . Myös useimmat puunhirveet, jotka ovat maisemointiyrityksissä, tietävät enemmän kuin peruskurssi, kun kyseessä on kasvien hoito. Joten onko se puu tai hedge, joka tarvitsee vähän työtä, puu kirurgi voi varmasti saada työn tehtyä.
Tree Clearing: Uskokaa tai älkää, useimmat puukirurgit osallistuvat puiden puhdistamiseen aina uudesta toimipaikasta riippumatta siitä, onko se toimistotila, viihdekeskus, koulut ja monet muut rakennukset. Puurakenteet tarkkaan ja tarkasti päästävät eroon puista, jotka edistävät uuden rakennuksen rakentamista. Sen lisäksi ne auttavat myös jäljellä olevien puiden ylläpitämisessä, jotta ne ovat miellyttävämpiä ihmisille, jotka käyttävät näitä rakennuksia, kun he ovat valmiit.
Jätepuhallus: tietysti haudatut puut täytyy mennä jonnekin, ja siellä, missä puukirurgit tekevät lopullista taikuuttaan, sinun ei tarvitse huolehtia pinoamasta kaikkia puita, jotka he ovat leikineet tai rakeita lehtiä yhdeksi suureksi paaluksi kaikki mitä he ovat tehneet. Useimmat puukirurgit ovat koulutettuja huolehtimaan niiden puiden roskista, joita he ovat ottaneet pois ja hävittäneet ne oikein. Tietenkin korkealaatuisia puita kiillotetaan usein ja myydään muille ihmisille, kuten polttopuuta, vaneria, ja monia muita asioita.
Kaupallisten puurakenteiden palvelut: koulut, puistot, ostoskeskukset ja jopa kirkot saavat lopulta puun leikattua ja / tai laskettua, varsinkin juhla-aikoina, kuten jouluna, pääsiäisenä, uudelle lukukaudelle ja muille. Johto ei voi vain odottaa, että puut putoavat alas, missä se voi johtaa tällaisten tilojen asukkaiden onnettomuuksiin.

Vaikka emme kuule usein puurakenteita, niillä on erittäin tärkeä rooli puiden ja kasvien hoidossa yleensä monien ihmisten turvallisuuden varmistamiseksi, puukirurgit auttavat myös paljon säilyttämisessä ja jopa kaunistamisessa monista paikoista maassamme ja sen ympäristössä.