Toimistohotelli ei välttämättä ole tuttu kaikille yrityksille. Se on suhteellisen uusi toimitilamuoto, joka on kuitenkin nopeassa ajassa noussut suosituksi vaihtoehdoksi. Uusia toimistohotelleja perustetaan koko ajan, sillä yrittäjät pitävät niiden joustavuudesta ja helppoudesta.

Helppo ja joustava

 

Toimistohotelli on erittäin helppo toimitilamuoto, sillä yrittäjä voi ulkoistaa periaatteessa kaiken ylimääräisen omaan toimintaansa liittymättömän työn suoraan toimistohotellille. Toimistohotellit tarjoavat kattavia palveluja ja yleensä erilaisia palvelupaketteja, joista yritys valita sellaisen, joka sopii sen omaan toimintaansa parhaiten.

Kattavimmat palvelupaketit sisältävät kaiken. Toimistohotelli voi tarjota postituspalvelun, kiinteistönhoidon, tekniikkaan liittyvät huollot ja ongelmien ratkaisut, aulapalvelut, kahvion ja ruokailutilat, siivouspalvelun ja myös sisustamisen. Toimistohotelliin muuttaessa yrityksen ei tarvitse hankkia työpöytiä tai –tuoleja, sillä huoneita saa täysin sisustettuina. Toimistohotelleissa yritys pystyy keskittymään täysillä pelkkään ydinliiketoimintaansa ilman turhia murheita liittyen ulkoisiin asioihin.

Toimistohotellit ovat suosittuja myös joustavuudensa vuoksi. Monella toimialalla työvoiman tarve voi vaihdella suurestikin ja esimerkiksi uuden projektin alkaessa tarvitaankin nopeasti lisää työntekijöitä. Tällöin myös työtilojen tulee voida joustaa. Kun projekti päättyy, ylimääräisestä tilasta tulee päästä eroon. Toimistohotelli on tähän ihanteellinen ratkaisu, sillä niissä on paljon tiloja, joita voi tarvittaessa vuokrata ja vuokrasopimuksen voi myös päättää nopeasti. Toimistohotelli onkin hyvä ja nykyaikainen ratkaisu, joka sopii monelle toimialalle.

Hyvät sijainnit

Toimistohotellit sijaitsevat yleensä myös erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella keskeisillä paikoilla. Toimistohotelleille on helppo päästä julkisilla kulkuneuvoilla ja mikäli yritys vuokraisi tilat kyseiseltä paikalta itse, se joutuisi maksamaan vuokraa todella paljon. Tämän lisäksi päälle tulisivat ne kulut, jotka nyt voisi ulkoistaa toimistohotellille.

Toimistohotellin hintoja vertaillessa kannattaa aloittaa perushinnasta. Ne ovat monissa toimistohotelleissa hyvin samaa tasoa. Suurimmat erot syntyvätkin sitten eri palvelupaketeista. Kannattaa vertailla mitä eri palvelupaketteihin kuuluu ja ovatko ne kaikissa toimistohotelleissa saman sisältöisiä. Yrityksen kannattaa miettiä, mitkä toiminnot se voi helposti pitää omalla vastuullaan ja mitkä olisi hyvä siirtää toimistohotellin vastuulle.

Toimistohotelleja on eniten pääkaupunkiseudulla, mutta myös muissa isoissa kaupungeissa niitä on perustettu jonkin verran. Toimistohotellien uskotaan olevan tulevaisuuden trendi ja niiden suosio on ollut korkealla eurooppalaisissa pääkaupungeissa. Suomessa todennäköisesti tämä trendi on samanlainen ja tulevaisuudessa yhä useampi yritys haluaa siirtää toimistonsa toimistohotelliin.

MatchOfficen sivuilla pääsee vertailemaan erilaisia toimistohotelleja ympäri Suomen. Sivujen kautta voi ottaa yhteyttä toimistohotellin vuokraajaan ja kysyä lisätietoja. MatchOfficen käyttö on täysin ilmaista ja sitä kautta voi löytää nopeasti ja helposti yritykselleen sopivat toimitilat. Toimitilojen etsimiseen kannattaa kuitenkin varata runsaasti aikaa ja päätöksiä ei pidä tehdä hätiköidysti. Toimistohotellit ovat kuitenkin yleisesti työntekijöiden suosiossa ja erityisesti monet pienyrittäjät pitävät niistä helppouden vuoksi. Toimistohotelleissa pääsee helposti verkostoitumaan muiden yrittäjien ja työntekijöiden kanssa ja monissa hotelleissa järjestetään myös yhteistä ohjelmaa ja tilaisuuksia kaikille toimistossa työskenteleville. Katso lisää osoitteesta https://www.matchoffice.fi/

SHARE
Next articlePuutarhan puunhakkaus