X-Rite i1Display Pro on hyvä korvaaja erittäin suositun i1Display 2-softan. Tämä sopii hyvin ammattimaiseen käyttöön.

Nopea toimitus kotiin

X-Rite i1Display Pron voit tilata kätevästi ja edullisesti Graafisen verkkokaupan kautta. Nettikauppa toimittaa sen sinulle nopeasti suoraan joko kotiisi tai toimistoosi. X-Rite i1Display Pro on paljon ammattimaisempi version monelle tutusta ColoMunki Displaystä. Voit käyttää X-Rite i1Display Pro:ta, jos olet esimerkiksi ammattivalokuvaaja, designer, graafikko, repro-toimisto tai työskentelet painotalossa.

Tämän ohjelman mukana tulee softa, joka tarjoaa kaksi mahdollisuutta kalibrointiin. Ne ovat joko Basic eli perustaso ja Advanced eli kehittyneempi taso. Näiden eri versioiden avulla on mahdollista hallita kaikkia vaatimuksia, jotka koskevat niin työn kulkua, nopeutta tai valvontaakin. Tämän huippuhyvän ohjelman ansiosta sinun ei tarvitse enää olla huolissaan vaatimusten täyttämisestä. Kaiken lisäksi voit kalibroida ja profiloida mukaan niin tavallisia näyttöjä kuin kannettavan tietokoneen näyttöjä kuin erilaisia projektoreitakin. Mahdollisuuksia hyödyntää tätä ohjelmaa on siis paljon ja sitä tulee varmasti käytettyä monessa eri työvaiheessa. Ohjelman käyttäminen on erittäin helppoa, joten sen oppii nopeasti kuka tahansa, joka tarvitsee sitä työssään. X-Rite i1Display Pro tarjoaa mahdollisuuden myös erilaisten Pantonen spottivärien optimoimiseen.

Huomioi huoneen valotuksen

Tämä kehittynyt ohjelma pystyy myös mittaamaan kalibroinnin yhteydessä esimerkiksi huoneen valotuksen. Tämän avulla saat proffilin näytölle tarkimman mahdollisen profiilin. X-Rite i1Display Prossa on käytössä uusinta huipputeknologiaa. Se on varustettu X-Rites Flare Correct-teknologialla. Se mahdollistaa esimerkiksi heijastavien näyttöjen mittauksien kompensoimisen. Tämän vuoksi sitä voidaan käyttää esimerkiksi Applen näyttöjen kanssa. Jos toimistossa on monta Apple-tuotteiden käyttäjää, tämä X-Rite i1Display Pro tulee varmasti tarpeeseen.

Tämän lisäksi X-Rite i1Display Pro:n kuuluu ColotTrue applikaatio. Sen voi ladata ilmaisesti esimerkiksi Applen App Storesta tai Googlen Play Storen kautta. Tämä applikaatio kalibroi myös puhelimen, tabletin tai muun mahdollisen kannettavan älylaitteen näytön. X-Rite i1Display Pro on paljon kattavampi verrattuna vaikkapa ColorMunki Displayhin. Siinä on paljon enemmän lisätoimintoja. 1Display Pro versio on paras valinta vaativille valokuvaajille, suunnittelijoille tai kuvankäsittelyn ammattilaisille, jotka etsivät korkeinta mahdollista näyttöjen, kannettavien tietokoneiden ja projektoreiden näytön väritarkkuutta. i1Display Pro tarjoaa parhaan mahdollisen vaihtoehdon kaikille väriasioiden perfektionisteille, joille on tärkeää täydellinen tasapaino koskien värien tarkkuutta. Siinä on saatavilla säätöjä, valintoja ja nopeutta, joiden avulla värialan ammattilaiset voivat työskennellä huipputasolla ja saavat sekä itsestään että tietokoneestaan irti parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

Kehittyneeseen teknologiaan kuuluu paljon ominaisuuksia

Ympäristön valon mittaus eli Ambient Light Measurement määrittää optimaalisen näytön automaattisesti vertailemalla tulosteita näyttöön, joka perustuu mittaukseen valaistusolosuhteista joissa tulostusta tullaan tarkastelemaan.

Ambient Light Smart Control eli ympäristön valon älykäs hallinta. Ympäristön valon voimakkuus tai sen määrä ympäröivässä työtilassa vaikuttaa siihen, miten havaitset värejä näytölläsi. Nämä ratkaisut voivat kompensoida tämän vaikutuksen ja antaa vaihtoehdon automaattisesti säätää profiilisi tai ilmoittaa sinulle, jos ympäristön valo-olosuhteet muuttuvat.

Flare Correct mittaa ja säätää näyttöprofiilia pienemmille kontrastisuhteille, joka aiheutuu näytön pinnalle kohdistuvan hehkulampun (tai muun häikäisyn) vaikutuksesta. Mittaamalla tarkasti tehokkaan näytön kontrastisuhteen, sinulla on entistä tarkempi näyttöprofiili.

Intelligent Iterative Profiling, eli mukautuva tekniikka, joka tuottaa optimoituja tuloksia korkeimman mahdollisen tarkkuuden tarkkuudella jokaisella yksilöllisellä näytöllä aina, kun käytät sitä profiilillasi.

Automaattinen näytönhallinta (ADC) -tekniikka automatisoi automaattisen näytön ohjauksen koskien näytön laitteistoa (kirkkaus / taustavalo, kontrasti ja värilämpötila) ja nopeuttaa profiiliprosessin ja poistaen manuaaliset säätömahdollisuudet korkeimman laadun varmistamiseksi.

Jos sinua kiinnostaa X-Rite i1Display Pro, klikkaa linkkiä ja osta se verkkokaupasta.

 

SHARE
Previous articleFitnesstukku alennuskoodi